Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/findskoletasken.dk/public_html/wp-content/themes/health-point/functions.php on line 0
LEGO Ninjago skoletaske ultimate til drenge i 0.-4. klasse

LEGO Ninjago skoletaske ultimate

LEGO Ninjago skoletaske ultimate

Forbrugertests

Forbruger Laboratoriet:

Specifikationer

Tilbehør: gymnastiktaske, madkasse, drikkedunk
Klasetrin: indskoling, mellemtrin
Køn: dreng
Vægt: 1020 g
Volume: 25 L
Mål: 38 x 27 x 17 cm

LEGO laver nogle fantastiske skoletasker, her er det med motiv af deres Ninjago lejetøjs serier.

LEGOs skoletasker er med ergonomiske polstrede skulderstropper og samt polstrede ryg. Derudover er der en rem hen over brystet, som kan justeres, så tasken sidder godt og tæt ind til ryggen. Der er god plads i skoletasken til både mapper og bøger og foran er der en isoleret lomme.

Den sælges sammen med en gymnastiktaske der også kan bruges til lille rygsæk, en LEGO drikkedunk og en madkasse som passer til den forlommen.

Vær opmærksom på at LEGO laver denne taske i flere størrelser. Størrelsen her er Ultimate og indvendig er den faktisk en lille smule mindre end LEGO Ninjago Small. Det helt unikke ved LEGO ultimate skoletasken  er at rygstykket kan justeres, i takt med barnet vokser. Tasken anbefales til børn i 0. – 4. klasse, altså 1-2 år mere end de øvrige skoletasker.