Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/findskoletasken.dk/public_html/wp-content/themes/health-point/functions.php on line 0
LEGO Friends ultimate skoletaske til piger i 0.-4. klasse

LEGO Friends All Girls ultimate skoletaske

LEGO Friends All Girls ultimate skoletaske

Forbrugertests

Forbruger Laboratoriet:

Specifikationer

Tilbehør: gymnastiktaske, madkasse, drikkedunk
Klasetrin: indskoling
Køn: pige
Vægt: 1020 g
Volume: 21 L
Mål: 36,5 x 29 x 5 cm

LEGO tilbyder nogle super ergonomiske skoletasker, med motiver fra deres øvrige LEGO serier. Her er det den populære pigeserie LEGO Friends.

Skoletaske her er perfekt til pigen der har skolestart efter sommerferien.

LEGO har designet og udviklet disse tasker med fokus i det ergonomiske. Den har polstrede skulderstropper og samt polstrede rygstykke. Skoletasken kan spændes fast over brystet, så tasken sidder godt og tæt ind til ryggen som ergoterapeuter og kiropraktorer anbefaler. Indvendigt er der plads til de bøger og mapper som skolebørn får i 0. – 4. klasse. Foran er der en isoleret lomme som kan bruges til den medfølgende madkasse. Den leveres også sammen med en matchende gymnastiktaske samt en LEGO drikkeflaske.

LEGO laver LEGO Friends skoletasken taske i flere størrelser. Denne størrelse, LEGO ultimate, udmærker sig ved at have et justerbart rygstykke, som gør at skoletasken kan følge barnet fra børnehaveklasse og helt op til 4. klasse. Din pige får altså glæde af skoletasken 1-2 år længere end det øvrige små skoletasker. Alternativt skal du vælge en LEGO Friends small skoletaske.