Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/findskoletasken.dk/public_html/wp-content/themes/health-point/functions.php on line 0
LEGO Friends All girls skoletaske small → Ergonomisk skoletaske ←

LEGO Friends All Girls skoletaske small

LEGO Friends All Girls skoletaske small

Forbrugertests

Forbruger Laboratoriet:

Specifikationer

Tilbehør: gymnastiktaske, madkasse, drikkedunk
Klasetrin: indskoling
Køn: pige
Vægt: 760 g
Volume: 22 L
Mål: 40 x 28 x 18 cm

Her har du en perfekt skoletaske til pigen der skal starte i skole efter sommerferien, i den populære serie LEGO Friends All Girls.

I samarbejde med kiropraktorer har LEGO udviklet og designet deres ergonomiske skoletasker. Bl.a. derfor scorer LEGO skoletasker topkarakter i de fleste forbrugertests. Skoletasken er udstyret med en brystrem som støtter yderligere og skulderstropperne er polstrede hvilket gør skoletasken behagelig at have på.

Der medfølger

  • gymnastiktaske
  • madkasse
  • drikkedunk

Det er en meget rummelig skoletaske der lever op til de behov som piger i indskolingsalderen (0-2. klasse) har. Der er plads til både bøger og mindre A4 mapper, og foran er der en isoleret lomme som til den medfølgende madkasse.

LEGO laver denne skoletaske i flere størrelser. Denne lille skoletaske er til piger i indskolingen (0. klasse til 2. klasse).