Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/findskoletasken.dk/public_html/wp-content/themes/health-point/functions.php on line 0
LEGO Friends Powerfull pige skoletaske ✓ Ergonomisk 0.-2. klasse ✓

LEGO Friends Powerfull skoletaske small

LEGO Friends Powerfull skoletaske small

Forbrugertests

Forbruger Laboratoriet:

Specifikationer

Tilbehør: gymnastiktaske, madkasse, drikkedunk
Klasetrin: indskoling
Køn: pige
Vægt: 760 g
Volume: 22 L
Mål: 40 x 28 x 18 cm

LEGO Friends Powerful udspringer af Friends serien. Skoletasken her er sort, og har et hjertemønster i lyserøde og lilla farver.

LEGO skoletasker har scoret topkarakter i ForbrugerLaboratoriets test af skoletasker, bl.a. på grund af det gennemførte ergonomiske design. Small modellen her er perfekt til pigen der har brug for en god ergonomisk skoletaske til skolestart.

Den kan spændes hen over brystet så tasken kan sidde tæt ind til ryggen og give den korrekte støtte i ryg og lænd. Skulderstropperne er selvfølgelig polstrede.

Der medfølger

  • gymnastiktaske
  • madkasse
  • drikkedunk

Skoletasken er rummelig og lever op til de behov der er i 0-3. klasse. Der er god plads til bøger og mindre A4 mapper og lommen foran er isoleret, og passer til madkassen som medfølger.

OBS: Denne skoletaske er desværre udgået af LEGOs sortiment. Som alternativ anbefaler vi den almindelige LEGO friends skoletaske.