Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/findskoletasken.dk/public_html/wp-content/themes/health-point/functions.php on line 0
LEGO City Police large skoletaske til drenge i 1.-4. klasse

LEGO City Police skoletaske large

LEGO City Police skoletaske large

Forbrugertests

Forbruger Laboratoriet:

Specifikationer

Tilbehør: gymnastiktaske, madkasse, drikkedunk
Klasetrin: indskoling, mellemtrin
Køn: dreng
Vægt: 1020 g
Volume: 28 L
Mål: 43 x 28 x 22 cm

Ud over LEGO klodser laver LEGO også nogle super gode ergnomiske skoletasker hvor der trykt motiver af deres lejetøjs serier. Denne er med LEGO City Police.

Skoletasken har polstrede skulderstropper og samt polstrede ryg som belaster skuldre og ryg mindst muligt. Skoletasken kan desuden spændes hen over brystet, så tasken sidder godt og tæt ind til ryggen, nøjagtig som ergoterapeuter og kiropraktorer anbefaler. Skoletasken her er på hele 28 liter og ruminddelingen er optimalt udnyttet. Der er altså god plads til både mapper og bøger og foran er der en isoleret lomme til madpakken.

Den sælges sammen med en gymnastiktaske der også kan bruges til lille rygsæk, en LEGO drikkedunk og en madkasse som passer til den forlommen.

Vær opmærksom på at LEGO laver denne taske i flere størrelser. Størrelsen her er Large som er til børn i 1. – 4. klasse.