Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/findskoletasken.dk/public_html/wp-content/themes/health-point/functions.php on line 0
JEVA Beginners skoletaske til drenge med piratmotiv

JEVA begynder skoletaske til dreng

JEVA begynder skoletaske til dreng

Specifikationer

Tilbehør: gymnastiktaske, madkasse, drikkedunk
Klasetrin: indskoling
Køn: dreng
Vægt: 900 g
Volume: 15 L
Mål: 35 x 27 x 10 cm

Her er en ergonomisk JEVA skoletaske til drenge i indskolingen (0. – 2. klasse).  Modellen her hedder JEVA Beginners Pirate og er den perfekte skoletaske til drengen der er vild med pirater og sørøvere.

JEVA Beginners er meget smal sådan at vægten fordeles helt optimalt på ryggen. De polstrede stropper på skuldrene buer lidt, så de har en ergonomisk udforming. Foran er der en brystrem. Når du spænder den, sikre det at skulderstropperne og tasken ikke glider, igen for at sikre at vægten fordeles rigtigt. Ryggen er ligeledes en ergonomisk polstret foamback-ryg.

Der er mange mindre rum i tasken der gør at du og dit barn kan pakke tasken på den mest optimale måde. Bl.a. er der separat rum til både madkasse og penalhus. Der er også tænkt på trafiksikkerheden, da kanterne af tasken er reflekser.

Der medfølger en aftagelig gymnastikpose, en drikkedunk samt en madkasse.