Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/findskoletasken.dk/public_html/wp-content/themes/health-point/functions.php on line 0
JEVA Beginners skoletaske til pige i flotte søde farver

JEVA begynder skoletaske til pige

JEVA begynder skoletaske til pige

Specifikationer

Tilbehør: gymnastiktaske, madkasse, drikkedunk
Klasetrin: indskoling
Køn: pige
Vægt: 900 g
Volume: 15 L
Mål: 35 x 27 x 10 cm

Her er en ergonomisk JEVA skoletaske til piger i indskolingen (0. – 2. klasse).  Modellen her hedder JEVA Beginners Bird Paradise og er den perfekte skoletaske til pigen der er vild med farver.

Skoletasken er meget smal så vægtfordelingen er optimal når den sidder på ryggen. Skulderstropperne er godt polstrede og en anelse buede, sådan at de er ergonomisk udformet. Foran er der en brystrem som sikre at skulderstropperne ikke glider ud og tasken glider ned på ryggen. Ryggen er ligeledes en ergonomisk polstret foamback-ryg.

Ruminddelingen er rigtig god, så barnet kan pakke sin taske på en måde der fordeler vægten helt optimalt. Bl.a. er der separat rum til både madkasse og penalhus. Der er også tænkt på trafiksikkerheden, da kanterne af tasken er reflekser.

Der medfølger en aftagelig gymnastikpose, en drikkedunk samt en madkasse.