Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/findskoletasken.dk/public_html/wp-content/themes/health-point/functions.php on line 0
JEVA Beginners skoletaske til drenge med piratmotiv

JEVA pirat skoletaske til dreng

JEVA pirat skoletaske til dreng

Specifikationer

Tilbehør: gymnastiktaske, madkasse, drikkedunk
Klasetrin: indskoling
Køn: dreng
Vægt: 900 g
Volume: 15 L
Mål: 35 x 27 x 10 cm

Hvis din dreng elsker pirater så er denne JEVA Beginners Ocean og er den perfekte skoletaske. Modellen her hedder JEVA Beginners Ocean som er en ergonomisk JEVA skoletaske til drenge i indskolingen (0. – 2. klasse).

JEVA Beginners er meget smal sådan at vægten fordeles helt optimalt på ryggen. De polstrede stropper på skuldrene buer lidt, så de har en ergonomisk udforming. Foran er der en brystrem. Når du spænder den, sikre det at skulderstropperne og tasken ikke glider, igen for at sikre at vægten fordeles rigtigt. Ryggen er ligeledes en ergonomisk polstret foamback-ryg.

Der er mange mindre rum i tasken der gør at du og dit barn kan pakke tasken på den mest optimale måde. Bl.a. er der separat rum til både madkasse og penalhus. Der er også tænkt på trafiksikkerheden, da kanterne af tasken er reflekser.

Der medfølger en aftagelig gymnastikpose, en drikkedunk samt en madkasse.