Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/findskoletasken.dk/public_html/wp-content/themes/health-point/functions.php on line 0
Dette er de mest populære skoletasker i Danmark

De mest populære skoletasker

Vi har brugt Googles søgeordsværktøjer til at se lidt nærmere på hvilke skoletasker danskerne er mest interesseret i. Statistikken viser hvor mange der søger på de enkelte skoletaske mærker på Google, og ikke hvor mange der rent faktisk køber dem.

De mest populære mærker

Mærke Månedlige søgninger
Bergans 260
Björn Borg 110
Eastpak 720
Fjällräven 190
Jansport 170
Jeva 2.200
Lego 2.280
North Face 790
Paul Frank 260
Ticket To Heaven 1.040

 

Andre tal

I Danmark foretages ca. 22.000 søgninger hver måned hvor ord som skoletasker indgår. 28% af disse søgninger foretages i juli og august måned.

I følge vores egne trafik statistikker på findskoletasken.dk har vores side om forbrugertests været vist mere end 700 gange den sidste måned. Det svarer til 17% af vores besøgende.

Baggrunden for analysen

Tallene er hentet fra Google Keywordplanner – et værktøj Google stiller til rådighed for deres annoncører. De er baseret på gennemsnitlige søgninger for perioden august 2012-juli 2013, for personer som har søgt i Danmark med danske sprogindstillinger. Søgningerne er foretaget på både computere, smartphones og tablets.

Vi har trukket data ud på søgninger hvor mærket indgår i kombination med ordet skoletaske og skoletasker, samt søgninger på enkelte serier under mærkerne. En søgning som starwars skoletaske er eksempelvis tolket som en Lego starwars skoletaske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *