Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/findskoletasken.dk/public_html/wp-content/themes/health-point/functions.php on line 0
Om siden - Skoletasker

Om siden

Lars Skjoldby

FindSkoletasken.dk drives af Lars Skjoldby som selv er far til to skolebørn.

Findskoletasken.dk er en hjemmeside som hjælper dig med at finde en skoletaske til gave. Jeg har lavet en overskuelig shopping guide, så du nemt kan du kan finde skoletakser på tværs af webshops, ud fra klassetrin, pris, design, farver og udstyr.

Hjemmesiden drives til dagligt af Lars Skjoldby.

Idegrundlag

Jeg har selv to børn – en søn der går i 3. klasse og en datter der startede i 0. klasse. Da begge står til at skulle have nye skoletasker, forsøgte jeg som mange andre, at finde nogle på nettet. Det blev hurtigt uoverskueligt og det var svært at sammenligne priser og specifikationer på tværs af webshops.

Derfor kom jeg på idéen om at lave denne side, som skal gøre det nemt for andre at finde skoletasker.

Indtægter og reklamer

Hjemmesiden er bygget på det gratis CMS WordPress, men jeg har haft udgifter til en programmør som har udviklet skoletaske-vælgeren, samt en webdesigner som har designet hjemmesiden. Indtægtsgrundlaget ligger i de salg vi henviser til de pågældende webshops eller hvis du klikker på en reklame. Vi får vi en provision af webshoppens udsalgspris, der lægges altså ikke et provisionsgebyrer oven i udsalgsprisen på skoletasken.

Har du en webshop hvor du sælger skoletasker, og vil du gerne annoncere på siden, så tag fat i Partner Ads som udbyder de annoncesytem som benyttes her på siden.

Kommende forbedringer for findskoletasken.dk

Hjemmesiden blev lanceret 7. maj 2013.

Derudover har jeg en masse planer for hjemmesiden som du kan læse mere om her:

  • Test af skoletasker
  • Samling og information over de mest kendte mærker
  • Udbygning af shopping guiden
  • Guides og tips til valg af skoletaske
  • Anmeldelser
  • Automatisk opdatering af priser

Har du selv idéer eller forslag til siden, eller oplever problemer vil jeg sætte utrolig stor pris på at du giver mig besked.