Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/findskoletasken.dk/public_html/wp-content/themes/health-point/functions.php on line 0
Hvornår skal du vælge JEVA frem for LEGO

Hvornår skal du vælge JEVA frem for LEGO

Hvis du kigger på senere års forbrugertest, så er JEVA og LEGO de skoletasker som scorer højeste karakterer. Og det er der god grund til. Men der er stadig nogle væsentlige forskelle på de to skoletasker, som du skal tage højde for inden du køber.

LEGO er et af de nyere mærker inden for skoletasker. De har virkelig gjort noget ud af deres design og har haft kiropraktorer med ind over designprocessen, for at sikre udviklingen af en god ergonomisk skoletaske. Og resultatet er ganske fortrinligt. Specielt small modellen som er egnet til de børn der skal starte i børnehaveklasser. Men til de mellemstore skolebørn laver LEGO også en rigtig god skoletaske.

JEVA er et etableret gammelkendt skoletaske mærke som har eksisteret i mere end 50 år. De har gennem mange år udviklet ergonomiske skoletasker, hvor eksperter ligeledes har været med i designfaserne. JEVA skoletaskerne er udover en ergonomisk konstruktion også meget lette, hvilket sikrer at børnene ikke kommer til at bære for stor vægt, som kan medføre skade på ryg og skuldre.

Lego skoletaske med gymnastiktaske

Her er det en Lego Friends skoletaske. Som du kan se her sidder gymnastiktasken helt oppe i nakken. Man kan sagtens cykle sikkert, men den kan godt genere en smule.

I det hele taget er der mange ligheder mellem de to skoletasker. Men der er én væsentlig forskel, nemlig gymnastiktasken. For begge mærker medfølger der typisk en gymnastiktaske. Det der er forskellen på de to mærker, er stedet hvor den fastsættes.

På LEGO skoletaskerne fastsættes den i toppen, altså oven på skoletasken. Det gør at vægten fordeles ligeligt og at den ekstra vægt fra gymnastiktasken ikke belaster ryggen unødigt.

På JEVA skoletasken fastsættes gymnastiktasken bagerst, hvilket altså så giver en ekstra belastning på barnets ryg. Så går du efter en perfekt ergonomisk skoletaske, er det LEGO du skal vælge.

Men men men… Hvis din barn skal cykle i skole, skal du lige tænke dig om en ekstra gang.

Når du monterer gymnastiktasken oven på en LEGO skoletaske, sidder den faktisk helt oppe i nakken og efterlader ikke særlig meget plads til en cykelhjelm. Man kan sagtens orientere sig men det kan godt genere en smule.

Så når I cykler i skole, kan I overveje at have gymnastiktasken på bagagebæren eller i cykelkurven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *