Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/findskoletasken.dk/public_html/wp-content/themes/health-point/functions.php on line 0
Hvilken skoletaske skal du vælge - Skoletasker

Hvilken skoletaske skal du vælge

Er du i tvivl om hvilken skoletaske du skal vælge, har vi her skrevet en guide til hvad du skal være opmærksom på og hvordan du vælger den bedste skoletaske.

Først og fremmest skal skoletasken have den rigtige størrelse. Er den for stor, kommer den til at hænge for langt nede på ryggen og er den for lille kommer den til at sidde for højt. Det er vigtigt at den sidder midt på ryggen så vægten fordeles ligeligt og dermed belaster ryg og lænd mindst muligt. Sørg for du justerer tasken så den sidder tæt på ryggen.

Derudover skal stropperne sidde øverst på skuldrene. De må ikke glide ned på den sidste del af skuldrene. Hvis du vælger en skoletaske med stropper hen over brystet, kan disse hjælpe med til at holde skulderstropperne på plads. Sørg for at justere disse så skulderstropperne ikke kan glide ned.

I nedenstående video kan du se hvordan den skal sidde på henholdsvis ryggen og skuldrene:

YouTube-forhåndsvisningsbillede

Når vælger at købe skoletaske på nettet, så tøv ikke med at gøre brug af din returret. Passer skoletasken ikke barnet, så send den retur og få den byttet. Inden du køber kan du evt. undersøge om webshoppen tilbyder gratis returfragt. Det har de ikke pligt til, men flere og flere tilbyder det som en ekstra service. Dermed slipper du for omkostninger ved returnering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *