Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/findskoletasken.dk/public_html/wp-content/themes/health-point/functions.php on line 0
Hvad kendetegner en god skoletaske? Få råd og vejledning her.

Det kendetegner en god skoletaske

Når forældre skal finde en god skoletaske til deres børn, lægger forældrene stor vægt på det sundhedsmæssige. Men hvad skal du egentlig se efter? Og ikke mindst, hvad kan du selv gøre som forældre, for at skoletasken er behagelig at have på.

Sådan vælger du en god skoletaske

 • Ergonomisk skoletaske
  Sørg for at vælge en ergonomisk skoletaske som har god rygpolstring, justerbare brede skulderstropper samt et tværgående brystspænde.
 • Ikke for stor
  Når du vælger skoletaske til dit barn, så må den ikke være for stor. Er den for stor, glider den nemlig ned og fordeler vægte skævt på skuldre og ryg.
 • Reflekser
  Der skal være reflekser på alle sider af skoletasken, så barnet kan ses i de mørke efterårs- og vintermåneder.
 • Fast bund
  Bunden af skoletasken skal være fast, så den kan stå selv.
 • Let taske
  Vælg en skoletaske som vejer så lidt som muligt. Der kommer meget ekstra vægt på når først tasken fyldes med bøger, penalhus og madpakke.

Det bør du lære dit barn om skoletasken

 • Regelmæssig  justering
  Vælg en skoletaske som er nem at justere for dit barn, så barnet selv kan justere når der er behov for det. Lær også barnet hvordan skoletasken skal sidde korrekt.
 • Pak tasken dagligt
  Alt for mange børn går rundt med en fyldt skoletaske når ikke der er behov for det. Lær og tilvæn dit barn at pakke sin taske hver dag, så der ikke slæbes rundt på unødvendige bøger og mapper. Som tommelfingeregel bør taskens vægt maksimalt være 15% af barnets.
 • Det tunge bagerst
  De tungeste bøger pakker I tættest mod ryggen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *