Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/findskoletasken.dk/public_html/wp-content/themes/health-point/functions.php on line 0
Hvis barnet skal vælge sin første skoletaske - Skoletasker

Hvis barnet skal vælge sin første skoletaske

Der er stor forskel på hvad henholdsvis børn og voksne mener der udgør en god skoletaske. Skal du shoppe skoletaske med børn, er det en god idé at vide hvad det er børn går mest op i, både så du kan tilfredsstille barnets ønsker såvel som dine egne.

Børn er i høj grad styret af førstehåndsindtrykket. Derfor er farver, design og motiver noget som vægter aller højst når børnene skal vælge skoletaske. Det er i især i indskolingen (0. – 3. klasse) at moden er med til at adskille kønnene. Dvs. de røde, lilla og lyserøde skoletasker er populære hos pigerne mens, de blå, grønne og sorte er mere populære hos drengene.

Det samme gør sig gældende med mønstre og motiverne. I børnehaven var Peter Plys og Bambi “tilladte” hos både drenge og piger. Når drengene når SFO-alderen og indskolingen vil de ofte gerne være fri for disse karakterer. De hælder mere til fodbold, Starwars, robotter eller camouflage mønster.

Bling-bling og ekstra tilbehør er ligeledes noget der giver gode karakter hos børnene. Det kan være alt lige fra penalhuset til drikkedunken eller madkassen. Der findes en masse gode bundles hvor du både kan købe penalhus, madkasse, pung, drikkedunk sammen med skoletasken. Men pas på med ikke at lade dig styre af tilbehøret – det er skoletasken der er det vigtigste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *